Nyt voit hakea loka-joulukuun 2017 tuetuille lomille!!!

Näiden lomien hakuaika on 1.-31.8.

Tuettu loma myönnetään taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Hyvinvointilomat pisteyttää hakemukset saamiensa tietojen perusteella.   Täytä lomake huolellisesti ja kirjoita siihen kaikki ne taloudelliset, sosiaaliset ja terveydelliset syyt, jotka voivat vaikuttaa tuetun loman saamiseen. Lisäpisteitä saa jos ei ole aikaisemmin ollut tuetulla lomalla tai tuetusta lomasta on kulunut yli viisi vuotta. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja yksilöllisesti.

Yleishaku lomille on kolme kertaa vuodessa. Maaliskuussa haetaan kesän (kesäkuu-syyskuu) tuetuille lomille. Elokuussa haetaan syksyn (lokakuu-joulukuu) tuetuille lomille ja marraskuussa haetaan kevään (tammikuu-toukokuu) tuetuille lomille. Lomalle voi hakea netin kautta sähköisesti tai paperilomakkeella. Hyvinvointilomien puhelinpalvelu (puh. 010 830 3400 ) auttaa ja opastaa kaikissa hakemiseen ja lomaan liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 9-12.

Lomatukea voivat hakea kaikki Suomessa vakituisesti asuvat kansalaiset. Tuetun loman voi saada korkeintaan joka toinen vuosi. Lomien välillä pitää olla kokonainen kalenterivuosi.

Tuettu loma on yleensä yleensä viisi täysihoitovuorokautta. Siihen sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen. Majoitus on kahden hengen huoneissa. Perhelomilla majoitutaan perhehuoneissa. Yhteistä, ohjattua ohjelmaa on kaksi kertaa päivässä. Perhelomilla on lisäksi kaksi kertaa kahden tunnin lastenhoito 3-6 -vuotiaille lapsille.