loma luo lämpökerroksia elämään

 

Hae Lomalle!
Loma luo lämpökerroksia elämään. Loma on sitä, että ei tarvitse suorittaa mitään ja siihen on koko päivä aikaa.

Loma on hämärtyvän illan lempeä valo, käsi rakkaan kädessä. Se on pitkiä, hitaita aamuja lämpimien lakanoiden välissä. Loma on hillittömän hauskoja hetkiä muiden kanssa.

Loma on uuden ystävän lämmin halaus ennen kotiinlähtöä. Loman muistoihin voi käpertyä silloin kun arki on harmaa ja haasteet käyvät taloksi lupaa kysymättä. Loman lämpökerroksista saa voimaa vielä pitkään loman jälkeenkin.

Kaikkea tätä on Hyvinvointilomien loma.

Katso video!

Aina on paras aika hakea tuetuille lomille!

Maaliskuussa on haku kesän 2017 tuetuille lomille. Ne järjestetään kesäkuu-syyskuussa 2017.

Haku alkaa 1.3. Haettavat lomat ja lomaesite ilmestyvät silloin kotisivuille. Esitettä ja hakukaavakkeita voit myös tilata Hyvinvointilomien toimistolta puh. 010 830 3400 (klo 9.00-12.00).

 

 

Sydänloma, Hyvänmielen loma, Yhdessä enemmän loma ja Luustoloma ovat aikuislomia, joissa teemoina mm. terveellinen ravinto, liikunta luonnossa, rentoutus ja yhdessä tekeminen. Loman malliohjelma löytyy kunkin lomajakson yhteydestä, kun klikkaat lomakohdetta.

hvl_esite_2017talvi_netti_kansi_1890x1748

Hyvinvointilomat
Hyvinvointilomathelmikuu 23rd, 2017 at 4:14pm
Aina on paras aika hakea tuetuille lomille!!

Hakuaika on 1.-31.11.2016. Nyt voit hakea tammikuu – toukokuu 2017 lomille.

Sydänloma, Hyvänmielen loma, Yhdessä enemmän loma ja Luustoloma ovat aikuislomia, joissa teemoina mm. terveellinen ravinto, liikunta luonnossa, rentoutus ja yhdessä tekeminen.

Tutustu Hyvinvointilomien lomaesitteeseen.
Hyvinvointilomat
Hyvinvointilomathelmikuu 23rd, 2017 at 4:14pm
Hyvinvointilomat Hyvä Ikä messuilla
20.-21.10.Tampereen messukeskus
Hyvinvointilomat
Hyvinvointilomat lisäsi uuden kuvan.helmikuu 23rd, 2017 at 4:14pm

AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista lomatoiminnasta

Hyvinvointilomat kilpailuttaa lomakohteet (palveluntarjoajat) Tarjouspyyntö on julkaistu HILMAssa. Palveluntarjoajilta tuleviin kysymyksiin vastataan 1.3.2017 mennessä. Tässä on korjattu referenssilomake: Liite 7 Referenssilomake Korjattu   ANNA PALAUTETTA... lue lisää

Hakuajat

Yleishaku lomille on kolme kertaa vuodessa. Maaliskuussa haetaan kesän (kesäkuu-syyskuu) tuetuille lomille. Elokuussa haetaan syksyn (lokakuu-joulukuu) tuetuille lomille ja marraskuussa haetaan kevään (tammikuu-toukokuu) tuetuille lomille. Lomalle voi hakea netin... lue lisää

Ajankohtaista hakemisessa

Seuraava yleishaku on maaliskuussa. Silloin voit hakea kesäkuu-syyskuu 2017 tuetuille lomille. Tuettu loma myönnetään taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Hyvinvointilomat pisteyttää hakemukset saamiensa tietojen perusteella.   Täytä lomake... lue lisää

Loma kuuluu tiiviisti suomalaiseen vuodenkiertoon

Loma kuuluu tiiviisti suomalaiseen vuodenkiertoon.

Kaikilla pitäisi olla mahdollisuus katkaista arki edes joskus ja lähteä lomalle, sillä kaikilla meistä on oikeus kodin ulkopuoliseen lomaan. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista.  Taloudellinen tilanne tai muut arjen huolet voivat kuormittaa elämää niin paljon, että  omatoiminen lomalle lähtö ei onnistu.

Tuettu loma tarjoaa mahdollisuuden loman viettoon silloin kun oma elämä on lähinnä selviytymistä päivästä toiseen. Hyvinvointilomat haluaa mahdollistaa, että jokaisen lapsen, nuoren, aikuisen ja ikäihmisen oikeus virkistävään ja rentouttavaan lomaan toteutuu.

Mitä Hyvinvointilomat tarjoaa?

Hyvinvointilomat järjestää tuettuja täysihoitolomia Raha-automaattiyhdistyksen avustuksella. Viiden täysihoitovuorokauden loma sisältää majoituksen, ruokailut ja yhteistä ohjattua toimintaa. Tuettu loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ