HAE TUETULLE TÄYSIHOITOLOMALLE

Skye DeerJokainen hakemus käsitellään yksilöllisesti ja luottamuksellisesti.

Lomatukihakemukset on täytettävä huolellisesti. Puutteellisia hakemuksia emme voi käsitellä.

Perhettä ja pariskuntaa (samassa taloudessa elävät) kohden tarvitaan yksi hakemus.

Jos isovanhemmat/-vanhempi hakee perhelomaa lastenlasten kanssa, niin isovanhempien hakemukseen merkitään lasten tiedot (nimi ja henkilötunnus) ja lasten vanhempien tulotiedot (kohtaan 7).

Hakemukseen on hyvä laittaa vaihtoehtoja lomien ajankohdista ja lomakohteista. Tutustu lomakohteisiin etukäteen kotisivujen tms. avulla, jos kohde ei ole tuttu.

Suurperheiden kannattaa hakea ensisijaisesti urheiluopistoihin, kylpylähotelli Rauhalahteen ja Summassaareen sekä Lomakeskus Huhmariin. Näistä lomakohteista löytyy isoja perhehuoneita.

Hakemukseen on merkittävä myös sellaiset terveyteen liittyvät seikat, jotka järjestäjän on huomioitava lomakohteessa (pyörätuoli, rollaattori, jne.).

Aikuisilta edellytetään omatoimista selviytymistä ruokailuista, peseytymisestä, pukeutumisesta, liikkumisesta ja lääkkeiden ottamisesta. Perhelomilla lapset ovat huoltajan vastuulla.

Majoitus on kahden hengen huoneissa. Perhelomilla on majoitus perhehuoneissa (vaihtelee lomakohteittain).

Loma myönnetään taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Loman voi saada korkeintaan joka toinen vuosi. (Jos olet viimeksi ollut tuetulla lomalla vuonna 2015, niin voit hakea lomalle vuonna 2017).

Hakemuksessa on ilmoitettava aiemmin saadut lomatuet. Myös muilta järjestöiltä saadut tuetut lomat on ilmoitettava.

Loman kustannuksista peritään omavastuuosuus, joka vaihtelee lomakohteittain. Alle 16-vuotiaat pääsevät lomalle maksutta huoltajan kanssa. Jos loman saanut sairastuu tai työllistyy, niin maksettu omavastuuosuus palautetaan todistusta vastaan.

Skye DeerHakemuksen voi täyttää ja lähettää kotisivuillamme www.hyvinvointilomat.fi

Hakulomakkeita ja lomaesitteitä voi myös tilata puhelimitse 010 830 3400 (arkisin klo 9.00-12.00).

Jos ilmoitat hakulomakkeessa sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköisen vahvistuspyynnön. Näin varmistetaan, että sähköpostiosoitteesi on tallentunut oikein. Kuittaa tämä viesti painamalla viestissä olevaa linkkiä.

LOMAN SAAJILLE ILMOITETAAN PÄÄTÖKSESTÄ KIRJEITSE TAI SÄHKÖPOSTILLA.

Jos ilmoitat hakemuksessa sähköpostiosoitteesi, kutsu ja lasku tulevat sähköpostiisi. Sähköpostilla myönteinen päätös lomasta tulee osoitteesta no-reply@lomajarjestot.fi    PDF-tiedostona. Kutsu ja lasku tulevat sähköpostissa peräkkäin kahtena eri viestinä.

Syksyn ja joulun 2017 tuetuille lomille hakuaika päättyy 31.8.2017 Jos jollekin lomajaksolle jää vapaita paikkoja, niin tiedotamme niistä syyskuun alkupuolella kotisivuillamme. Näille lomajaksoille voi hakea varsinaisen hakuajan päätyttyä.

Lemmikkieläinten mukaan ottamisesta lomajaksolle on kerrottava hakemuksessa ja asiasta ON SOVITTAVA ETUKÄTEEN LOMAKOHTEEN kanssa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

||Lapsena kesän kohokohta oli se kun vanhemmilla oli kaksi viikkoa lomaa ja mentiin Karjalan evakkoukin rakentamalle mökille. ||

Sara Paavolainen, hallituksen puheenjohtaja, Hyvinvointilomat

Skye-Laurel-White

||Mökkiloma yhdessä serkkujen kanssa oli kuin paratiisista. ||

Sara Paavolainen, hallituksen puheenjohtaja, Hyvinvointilomat

Skye-Laurel-White