PALAUTE

Loma on virkistävä kävely viestejään vienosti kuiskuttelevassa metsässä.

Anna palautetta lomasta

Palautteen avulla Hyvinvointilomat kehittää toimintaansa yhteistyössä lomakohteiden kanssa.
Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti.

Palaute annetaan loman lopussa joko sähköisesti alla olevan linkin kautta tai paperilomakkeella:

Sähköinen lomalaisen palautelomake

Tulostettava lomalaisen palautelomake

 

Lomakohteen lomaohjaajan palautelomake

 

Oletko ollut tuetulla lomalla? Haluaisitko kertoa kokemuksistasi ja rohkaista muitakin hakemaan lomalle?
Julkaisemme lomalla olleiden tarinoita kotisivuillamme ja Facebookissa. Lähetä meille tarinasi sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)hyvinvointilomat.fi.
Muokkaamme ja lyhennämme tekstiä tarvittaessa.

Tässä muutamia kesän 2019 lomalaisilta saamiamme palautteita:

 

“Loma tuli tarpeeseen, koska talouteni sujuu minimibudjetilla. Lomakohteen luonto oli ihana, seura ja ruoka hyvää. Tunsin todella virkistyneeni ja olen saanut mukavia muistoja.”

“Olimme lomalla kylpylässä. Kiitos oikein paljon! Oli ihana, pitkään kaivattu loma, kaunis paikka ja lapsi nautti!”

 

 

 

Loma kuuluu tiiviisti suomalaiseen vuodenkiertoon.

 

Kaikilla pitäisi olla mahdollisuus katkaista arki edes joskus ja lähteä lomalle, sillä kaikilla meistä on oikeus kodin ulkopuoliseen lomaan. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista.  Taloudellinen tilanne tai muut arjen huolet voivat kuormittaa elämää niin paljon, että omatoiminen lomalle lähtö ei onnistu. Tuettu loma tarjoaa mahdollisuuden loman viettoon silloin kun oma elämä on lähinnä selviytymistä päivästä toiseen. Hyvinvointilomien tavoitteena on mahdollistaa, että jokaisen lapsen, nuoren, aikuisen ja ikäihmisen oikeus virkistävään ja rentouttavaan lomaan toteutuu.

Loma luo lämpökerroksia elämään. Loma on sitä, että ei tarvitse suorittaa mitään ja siihen on koko päivä aikaa. Loma on hämärtyvän illan lempeä valo, käsi rakkaan kädessä. Loma on pitkiä, hitaita aamuja lämpimien lakanoiden välissä, hillittömän hauskoja hetkiä muiden kanssa tai uuden ystävän lämmin halaus ennen kotiinlähtöä. Loman muistoihin voi käpertyä silloin kun arki on harmaa ja haasteet käyvät taloksi lupaa kysymättä. Loman lämpökerroksista saa voimaa vielä pitkään loman jälkeenkin.

Kaikkea tätä on Hyvinvointilomat ry:n tuettu loma.

Koskettavinta yhteinen, kiireetön aika

- Kodin ulkopuolinen loma on ehdottoman tärkeä. Silloin pääsee irti normaalikuvioista ja voi heittäytyä asioihin eri tavalla kuin kotona. Voi unohtaa tämän kiireisen arjen ja saa viettää laatuaikaa lapsen kanssa, sanoo Heidi. Heidi tietää mitä kiireinen ja...

lue lisää
Piristystä pariskunnille

Piristystä pariskunnille

Leena Reinikainen on tullut lomakotiin yhdessä miehensä kanssa.  Reinikaiset ovat ensimmäistä kertaa matkalla Mäntyharjun eläkeläisten kanssa. Ennen reissua he eivät tunteneet juuri ketään, mutta nyt he ovat tuttuja jo kaikkien kanssa. Tutustumisen on Leenan mukaan...

lue lisää