PALAUTE

Loma on virkistävä kävely viestejään vienosti kuiskuttelevassa metsässä.

Anna palautetta lomasta

 

 

Lomalaisten antamien palautteiden avulla Hyvinvointilomat kehittää toimintaansa yhteistyössä lomakohteiden kanssa.
Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti.

Voit antaa palautteesi loman lopussa alla olevan linkin kautta:

Lomalaisen palautelomake

Oletko ollut tuetulla lomalla? Haluaisitko kertoa kokemuksistasi ja rohkaista muitakin hakemaan lomalle?
Julkaisemme lomalla olleiden tarinoita kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa. Lähetä meille tarinasi sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)hyvinvointilomat.fi.
Muokkaamme ja lyhennämme tekstiä tarvittaessa.

 

Lomakohteen lomaohjaajan palautelomake

Sosiaalisen Lomatoiminnan Vaikuttavuus SOLOVA -tutkimushanke

Itä-Suomen yliopiston Matkailualan opetus- ja tutkimuslaitos toteutti vuosina 2018-2019 yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa kansainvälisestikin käänteentekevän Sosiaalisen Lomatoiminnan Vaikuttavuus -tutkimushankkeen. Hankkeeseen ja sen tuloksiin voi tutustua tarkemmin alla olevan linkin kautta:

 

 

Solova -tutkimushankkeen esittely ja tulokset

 

 

 

 

 

 

 Loma kuuluu tiiviisti suomalaiseen vuodenkiertoon.

 

Kaikilla pitäisi olla mahdollisuus katkaista arki edes joskus ja lähteä lomalle, sillä kaikilla meistä on oikeus kodin ulkopuoliseen lomaan. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista.  Taloudellinen tilanne tai muut arjen huolet voivat kuormittaa elämää niin paljon, että omatoiminen lomalle lähtö ei onnistu. Tuettu loma tarjoaa mahdollisuuden loman viettoon silloin kun oma elämä on lähinnä selviytymistä päivästä toiseen. Hyvinvointilomien tavoitteena on mahdollistaa, että jokaisen lapsen, nuoren, aikuisen ja ikäihmisen oikeus virkistävään ja rentouttavaan lomaan toteutuu.

Loma luo lämpökerroksia elämään. Loma on sitä, että ei tarvitse suorittaa mitään ja siihen on koko päivä aikaa. Loma on hämärtyvän illan lempeä valo, käsi rakkaan kädessä. Loma on pitkiä, hitaita aamuja lämpimien lakanoiden välissä, hillittömän hauskoja hetkiä muiden kanssa tai uuden ystävän lämmin halaus ennen kotiinlähtöä. Loman muistoihin voi käpertyä silloin kun arki on harmaa ja haasteet käyvät taloksi lupaa kysymättä. Loman lämpökerroksista saa voimaa vielä pitkään loman jälkeenkin.

Kaikkea tätä on Hyvinvointilomat ry:n tuettu loma.

Puheenjohtajan tervehdys

Puheenjohtajan tervehdys

Kirjoittaessani tätä tervehdystä, elämme hyvin poikkeuksellista kevättä. Koronaviruksen varjossa viettämämme aika jää varmasti meidän kaikkien mieleen lopun elämäämme. Epidemia on koskettanut meitä kaikkia. Osaa hyvinkin poikkeavalla tavalla. On eristäydytty kotiin...

lue lisää

Terveiset Kuortaneen urheiluopistolta!

Täällä kirjoittelee Maarit Lampimäki, alajärveläinen kolmen pienen pojan äiti. Olen töissä Kuortaneen urheiluopistolla, jossa liikutan eri-ikäisten ryhmiä pienistä lapsista aina seniori-ikäisiin saakka.  Koulutukseltani olen fysioterapeutti. Työssäni ohjaan ja...

lue lisää