Palaute

Anna palautetta tuetuista lomista

Lomalaisten antamien palautteiden avulla Hyvinvointilomat ry kehittää toimintaansa yhteistyössä lomakohteiden kanssa. Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti.

Lomalaisen palaute

Avaa lomalaisen palautelomake

Oletko ollut tuetulla lomalla? Haluaisitko kertoa kokemuksistasi ja rohkaista muitakin hakemaan lomalle?
Julkaisemme lomalla olleiden tarinoita kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa. Lähetä meille tarinasi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@hyvinvointilomat.fi.
Muokkaamme ja lyhennämme tekstiä tarvittaessa.

Tuetulla lomalla olleiden palautteita:

”Hyvä kohde, rauhallinen ja siisti yleisvaikutelma. Kiitos, teitte jaksamisesta arjen haasteissa niin paljon helpompaa. Henkinen voimapankki on nyt täydempi. Kiitos kun tuette, emme tällaiseen pystyisi muuten.”

”Todella suuri kiitos vielä lomasta! Oli ihanaa, että meidänkin perhe pääsi vihdoin lomalle jonnekin. Olemme vieläkin mykistyneitä sydämellisestä & hyvästä palvelusta lomalla. Ja mahdottoman hyvästä ruuasta, mitä saimme nauttia – kiitos!! Oli aivan huippua, miten upeasti oli huomioitu allergiat. Lapsi sai hyvää ruokaa & upeita jälkiruokia! Olo oli kuin prinsessalla. Lomaohjaaja oli todella mukava. Oli myös kiva juttu, että jokainen sai valita onko enemmän oman perheen kesken, vai paljon ryhmissä. Me kaivattiin nimenomaan lepoa & oman aikataulun mukaan menoa. Oli kuitenkin kiva osallistua niihin juttuihin, jotka sopi omaan rytmiin. Ja joka päivä uitiin – parikin kertaa monena päivänä.”

”Olemme todella kiitollisia tästä kokemuksesta! ❤️ Ei oikein sanat riitä kuvaamaan, kuinka kiitollisia olemme. Oli aivan upea loma! Ja oli todella hienoa saada erityisesti lasten kokea lomalla oloa, koska he eivät koskaan lomalla ole olleet. Kyllä nyt jaksaa taas vaikeina hetkinä ja itselläni on enemmän voimavaroja jaksaa omaa hankalaakin arkea paljon paremmin. Suuret kiitokset! ❤️”

Lomakohteen lomaohjaajan palaute

Avaa lomakohteen lomaohjaajan palautelomake