Palaute

Anna palautetta tuetuista lomista

Lomalaisten antamien palautteiden avulla Hyvinvointilomat kehittää toimintaansa yhteistyössä lomakohteiden kanssa. Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti.

Lomalaisen palaute

Avaa lomalaisen palautelomake

Lomakohteen lomaohjaajan palaute

Avaa lomaohjaajan palautelomake

Oletko ollut tuetulla lomalla? Haluaisitko kertoa kokemuksistasi ja rohkaista muitakin hakemaan lomalle?
Julkaisemme lomalla olleiden tarinoita kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa. Lähetä meille tarinasi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@hyvinvointilomat.fi.
Muokkaamme ja lyhennämme tekstiä tarvittaessa.

Palautteita syksyn 2021 lomalaisilta:

”Vaikeiden vuosien jälkeen koko perhe pääsi huolettomalle lomalle yhdessä. Jää ihania muistoja… Ohjatut toiminnat lapsille olivat mukavia, nuoret ohjaajat kivoja.. Kylpylälle suuri kiitos terveellisistä ja todella herkullisista ruoista. Kyllä taas jaksaa.”

”Hyvinvointilomat ovat mainio konsepti päästä lomalle kun on yksin, työtön ja eläkeputkessa sekä mm korona-ajan vaikutus eristäytymisineen. Lomalla saa virikkeitä ja apua arjen jaksamisessa. Esim. ulkona liikkuminen luonnossa ja seura kanssalomailijoilta on tärkeää.”

”Kiitos ihanasta lomasta! Sain mahdollisuuden kauttanne 5 päivän lomalle kylpylään. Oli siis aivan ihanaa. Pääsi irtautumaan omasta arjestaan yms. Vaikka majoitus oli vieraan ihmisen kanssa, alkujännityksen jälkeen sekin sujui hyvin. En ole nauranut moneen vuoteen niin paljon, mitä nyt lomalla. Liikuntaa, ulkoilua ym. oli yllin kyllin tarjolla. Henkiseen hyvinvointiinkin todella positiivinen vaikutus. Kiitos.”