Palaute

Anna palautetta tuetuista lomista

Lomalaisten antamien palautteiden avulla Hyvinvointilomat kehittää toimintaansa yhteistyössä lomakohteiden kanssa. Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti.

Lomalaisen palaute

Avaa lomalaisen palautelomake

Lomakohteen lomaohjaajan palaute

Avaa lomaohjaajan palautelomake

Oletko ollut tuetulla lomalla? Haluaisitko kertoa kokemuksistasi ja rohkaista muitakin hakemaan lomalle?
Julkaisemme lomalla olleiden tarinoita kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa. Lähetä meille tarinasi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@hyvinvointilomat.fi.
Muokkaamme ja lyhennämme tekstiä tarvittaessa.

Palautteita kesän 2021 lomalaisilta:

”Kokonaisuudessaan meidän perheemme kiittää, että tulimme valituiksi, pääsimme onneksi varasijalta lomalle. Meille viikko oli lepoa koko perheelle, nautimme toistemme seurasta ja yhteisestä tekemisestä ilman huolta arjesta rankan vuoden jälkeen. Ruoka oli valmiina ja se oli kuin juhlaa! Uusia kokemuksia, uusia maisemia ja yhdessä olemista. Loma oli taaperollemme ensimmäinen iso lomamatka ja siitä jäi ihanat muistot koko perheelle. Olemme kiitollisia, kyllin ei ole sanoja!”

”Kiitos ihanasta ja virkistävästä lomasta. Paikka oli kaunis ja idyllinen, myös ilmat olivat kohdillaan. Ruoka oli monipuolista ja maittavaa. Ohjaajat olivat mukavia ja toimeliaita ja ilahduttivat meitä musiikillaan! Sydämellinen kiitos, muistot ja näkymät talletettuna sieluun. Kaikkea hyvää teille!”

”Lomalla parasta oli uusi ystävä.”