Palaute

Anna palautetta tuetuista lomista

Lomalaisten antamien palautteiden avulla Hyvinvointilomat kehittää toimintaansa yhteistyössä lomakohteiden kanssa. Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti.

Lomalaisen palaute

Avaa lomalaisen palautelomake

Lomakohteen lomaohjaajan palaute

Avaa lomaohjaajan palautelomake

Oletko ollut tuetulla lomalla? Haluaisitko kertoa kokemuksistasi ja rohkaista muitakin hakemaan lomalle?
Julkaisemme lomalla olleiden tarinoita kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa. Lähetä meille tarinasi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@hyvinvointilomat.fi.
Muokkaamme ja lyhennämme tekstiä tarvittaessa.

Palautteita talvilomilta 2022:

”Kiitokset tästä mahdollisuudesta perheellemme. Tämä oli juuri sitä mitä tarvitsimme. Perheen yhteistä aikaa, joka lujitti perhettämme vielä enemmän yhteen, kun tuli onnistuneita kokemuksia ja yhteistä iloa ja riemua.”

”Olemme kiitollisia, että meidät valittiin lomalle. Pystymme maksamaan laskumme ja elämisemme mutta lomiin/ylimääräiseen  ei jää rahaa ja  siksi olen kiitollinen, että meidät huomioitiin myös. Ja se on myös hyvä  juttu ettei omavastuu ole suuri. ”

”Annan ruusuja teille, hienoa tällaiset monipuoliset lomat kun on elämässä vaikeaa eikä rahatilanteessa ole kehumista. Hakeminen oli helppoa ja hienoa kun pääsin vähäksi aikaa arjesta ja kodin ympyröistä pois. Tulen hakemaan myös toisen kerran kun siihen on taas mahdollisuus. Kiitos teille =)”