Palaute

Anna palautetta tuetuista lomista

Lomalaisten antamien palautteiden avulla Hyvinvointilomat kehittää toimintaansa yhteistyössä lomakohteiden kanssa. Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti.

Lomalaisen palaute

Avaa lomalaisen palautelomake

Lomakohteen lomaohjaajan palaute

Avaa lomaohjaajan palautelomake

Oletko ollut tuetulla lomalla? Haluaisitko kertoa kokemuksistasi ja rohkaista muitakin hakemaan lomalle?
Julkaisemme lomalla olleiden tarinoita kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa. Lähetä meille tarinasi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@hyvinvointilomat.fi.
Muokkaamme ja lyhennämme tekstiä tarvittaessa.

Palautteita vuoden 2022 lomilta:

”Olen todella kiitollinen siitä että pääsin lasten kanssa lomalle. Loma teki hyvää ja vahvisti meitä. Saimme myös uusia ystäviä ja saimme toisistamme vertaistukea ❤️.”

”Kiitos lomamahdollisuudesta! Kaikkiaan loma oli äärettömän arvokas irtiotto arjesta erityisesti koronavuosien jälkeen ja siitä sai virtaa arkeen!. ”

”Kiitos paljon, loma oli kerrassaan ikimuistoinen. Lapset muistelevat edelleen reissua hyvin usein. Lisäksi lasten perhepäivähoitaja sanoo, että myös hoidossa muistelevat viikoittain tuota kesän ihanaa viikkoa yhdessä äidin kanssa lomalla Kalajoella. Vanhempi poikani haluaa syntymäpäivillään tarjottavan vohveleita, koska ”Kalajoellakin oli niitä tarjolla”. Minulle tuo viikko antoi myös voimaantumisen kokemuksen, että tosiaan selviän yksin näiden lasten kanssa ja olemme alkaneet harrastaa esimerkiksi uimahallissa käymistä.”

”Loma sujui hyvin ja olen todella kiitollinen tästä!! Ihan tuli itku, kun sain tiedon, että päästään lomalle ja pitkin viikkoa oli niin kiitollinen olo, kun näki, miten lapset nautti siellä olostaan 🙏❤️. Kaikenlaista mukavaa oli meille järjestetty ja kaikki meni paremmin kuin hyvin!!! Huh, meinaa sanattomaksi vetää ja sitä harvoin tapahtuu! 😂.”