Saavutettavuusseloste

Hyvinvointilomat ry pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta mukaisesti. Henkilöstöä koulutetaan tuottamaan sisältöä saavutettavasti ja sivuston saavutettavuuden tilaa seurataan jatkuvasti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee hyvinvointilomat.fi -sivustoa.

hyvinvointilomat.fi-sivuston saavutettavuuden tila

Hyvinvointilomat ry:n verkkosivusto vastaa osittain Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoa AA.


Ei-saavutettava sisältö


Merkittävimmät puutteet koskevat ennen 23.9.2018 tuotettujen videoiden tekstityksiä (WCAG 1.2.2).

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 21.9.2020 ja se on päivitetty verkkosivu-uudistuksen jälkeen 17.12.2020 sekä yhteystietojen osalta 27.6.2022.
Seloste perustuu itsearvioon yhteistyössä sivuston teknisen toimittajan kanssa.

Palaute ja yhteystiedot


Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastaamme palautteeseesi mahdollisimman nopeasti. hyvinvointilomat.fi -verkkosivuston saavutettavuudesta voi antaa palautetta osoitteeseen heikki.majava@hyvinvointilomat.fi, puhelimitse numeroon 050 556 8599 tai tästä linkistä avautuvalla verkkolomakkeella. Ei-saavutettavia sisältöjä voi pyytää saavutettavassa muodossa.

Saavutettavuuskantelu ja saavutettavuusselvityspyyntö

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille.

Mikäli saat saavutettavuuspalautteeseen epätyydyttävän vastauksen tai et saa pyydettyä sisältöä saavutettavassa muodossa, voit tehdä sivustosta saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön. Suomessa saavutettavuutta valvoo Etelä-Suomen aluehallintovirasto (ESAVI). ESAVIn Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivuilla on ohjeet ja osoitteet ilmoituksen tekemiseen.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puh. 029 501 6000 (vaihde)