Hae tuetulle täysihoitolomalle

Tuettujen lomien hakuajat

Yleishaun lomillemme on kolme hakuaikaa:

  • marraskuussa haetaan tammi-toukokuun lomille
  • maaliskuussa haetaan kesä-syyskuun lomille
  • elokuussa haetaan loka-joulukuun lomille.

Yhteistyökumppanien (esim. sosiaali- ja terveysjärjestöt) kanssa järjestettävien
lomien hakuajat vaihtelevat lomajaksoittain. Voit hakea myös näille lomille, vaikka et olisi yhdistyksen jäsen. 

Tuettu loma on mahdollista saada korkeintaan joka toinen vuosi, eli mikäli olet edellisen kerran ollut tuetulla lomalla vuonna 2019, voit hakea vuoden 2021 lomille.

Lomakohteista suurperheille soveltuvat erityisesti urheiluopistot, Lomakeskus Huhmari ja Kylpylähotelli Rauhalahti. Näistä lomakohteista löytyy suurperheille soveltuvaa majoitusta.

Loka-joulukuun lomiemme hakuaika on 1.-31.8.

Kutsut ja laskut kesäkuun, heinäkuun ja elokuun alkupuolen lomista on lähetetty. Ne hakijat, jotka eivät ensimmäisellä valintakerralla tule valituiksi, ovat varasijoilla. Peruutuspaikan voi saada vielä noin kolme viikkoa ennen loman alkua.

Hakijamäärien vuoksi voimme ilmoittaa vain hyväksyvistä päätöksistä.
Voit tiedustella oman hakemuksesi tilannetta toimistoltamme
puh. 010 830 3400 (ma-pe klo 9-12) tai toimisto@hyvinvointilomat.fi.

Yhden vanhemman perheiden lomille valittiin noin 340 perhettä, lapsiperhelomille noin 840 perhettä ja aikuislomille noin 500 henkilöä.

Muutamia kesän ja alkusyksyn lomia on avattu jatkohakuun.
Löydät ne klikkaamalla viereistä ”Avaa hakulomake” -painiketta.

Ohjeet loman hakemiseen

Jokainen hakemus käsitellään yksilöllisesti ja luottamuksellisesti. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti ja kerrothan hakemuksen perusteluissa mahdollisimman selkeästi omasta elämäntilanteestasi. Myönnämme lomia taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

Lue lisää

Tuetut lomat ryhmille

Ryhmälomat toteutetaan yhteistyössä erilaisten yhdistysten ja yhteisöjen kanssa.Esimerkkeinä näistä ovat sosiaali- ja terveysjärjestöt sekä eläkeläisten, maahanmuuttajien ja työttömien yhdistykset sekä seurakunnat.

Vuoden 2023 ryhmälomiemme hakuaika on 1.3.-31.5.2022.

Lue lisää

Lomakohteet

Voit hakea lomaa lomakoteihin, lomakeskuksiin, kylpylähotelleihin tai urheiluopistoihin ympäri Suomea. Toiminnassamme on mukana 38 erilaista lomakohdetta.

Lue lisää

Lomateemat

Hyvinvointilomien lomajaksot on jaettu eri teemojen alle. Tavoitteena on ollut teemoituksen avulla helpottaa sopivan lomaryhmän löytämistä.

Lue lisää