Hae tuetulle täysihoitolomalle

Tuettujen lomien hakuajat

Yleishaun lomillemme on kolme hakuaikaa:

  • marraskuussa haetaan tammi-toukokuun lomille
  • maaliskuussa haetaan kesä-syyskuun lomille
  • elokuussa haetaan loka-joulukuun lomille.

Yhteistyökumppanien (esim. sosiaali- ja terveysjärjestöt) kanssa järjestettävien
lomien hakuajat vaihtelevat lomajaksoittain. Voit hakea myös näille lomille, vaikka et olisi yhdistyksen jäsen. 

Tuettu loma myönnetään ensisijaisesti henkilöille, jotka eivät ole aiemmin saaneet tuettua lomaa.

Vuodesta 2024 alkaen tuetun loman voi saada enintään joka kolmas vuosi. Samalle henkilölle voidaan myöntää tuettu loma enintään kolme kertaa 10 vuoden aikana. Kaikkien tuetuilla lomilla olleiden aiempien lomien ajankohdat näkyvät kaikille lomajärjestöille ja vaikuttavat tuettujen lomien myöntämiseen.

Lomakohteista suurperheille soveltuvat erityisesti urheiluopistot ja Kylpylähotelli Rauhalahti. Näistä lomakohteista löytyy suurperheille soveltuvaa majoitusta.

Kevään lomia jatkohaussa!

Avaa hakulomake

Tulostettava hakulomake

Hakemuksen täyttöohje

Talven ja kevään yleishaun lomien ensimmäiset valinnat on tehty ja lomille valituille on lähetetty tieto loman saamisesta.

Kaikki ne hakijat, jotka eivät ensimmäisellä valintakerralla tule valituiksi, ovat automaattisesti varasijoilla. Peruutuspaikan kautta voi saada loman vielä noin kolme viikkoa ennen loman alkua. Hakijamäärien vuoksi voimme ilmoittaa vain hyväksyvistä päätöksistä.

Voit kysyä oman hakemuksesi tilannetta toimistoltamme
puh. 010 830 3400 (ma-pe klo 9-12) tai toimisto@hyvinvointilomat.fi.

Olemme avanneet muutamia kevään lomia jatkohakuun.
Haettavat lomat löytyvät ”Avaa hakulomake” -painikkeen kautta.

Kesän ja alkusyksyn lomiemme hakuaika on 1.-31.3.

Ohjeet loman hakemiseen

Jokainen hakemus käsitellään yksilöllisesti ja luottamuksellisesti. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti ja kerrothan hakemuksen perusteluissa mahdollisimman selkeästi omasta elämäntilanteestasi. Myönnämme lomia taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

Lue lisää

Tuetut lomat ryhmille

Ryhmälomat toteutetaan yhteistyössä erilaisten yhdistysten ja yhteisöjen kanssa.Esimerkkeinä näistä ovat sosiaali- ja terveysjärjestöt sekä eläkeläisten, maahanmuuttajien ja työttömien yhdistykset sekä seurakunnat.

Lue lisää

Lomakohteet

Voit hakea lomaa lomakoteihin, lomakeskuksiin, kylpylähotelleihin tai urheiluopistoihin ympäri Suomea. Toiminnassamme on vuonna 2024 mukana 31 erilaista lomakohdetta.

Lue lisää

Lomateemat

Hyvinvointilomien lomajaksot on jaettu eri teemojen alle. Tavoitteena on teemoituksen avulla helpottaa sopivan lomaryhmän löytämistä.

Lue lisää