Syksyn tuetuilla lomilla olleiden perheiden palautteita

Tuetuille Lapsiperheiden syyslomille valittiin noin 500 lapsiperhettä, joilla ei taloudellisista, terveydellisistä tai sosiaalisista syistä olisi ollut muuten mahdollisuutta järjestää itselleen kodin ulkopuolista lomaa. Alla muutamia lomalla olleiden perheiden antamia palautteita.

Nainen ja tyttö halaavat toisiaan syksyisessä metsässä.

”Lomakohde oli lähes täydellinen, parempaa ei olisi voitu toivoa. Loma yllätti positiivisesti. Lasten mielestä meidän hienoin ja paras loma ikinä.”

”Toivon sydämestäni, että vaikka kaikesta leikataan, tämä toiminta jatkuu tulevaisuudessa. Kiitos tuhannesti tästä mahdollisuudesta, se teki niin hyvää psyykkiselle ja fyysiselle jaksamiselle. Myös lapset nauttivat, kun saivat äidin koko viikoksi vain itselleen (ei ruuanlaittoa, pyykkäilyä, sometusta). Lasten onnellisuus oli parasta antia. Kiitollinen tästä.”

”Erinomaista toimintaa kaiken kaikkiaan Hyvinvointilomilta. Iso kiitos teille elämyksellisestä, voimaannuttavasta ja ikimuistoisesta lomasta!!!”

”Aivan mahtavaa, että saimme loman! Oli upeampi kokemus kuin ajattelimmekaan. Nyt taas jaksaa!”

”Aivan loistava loma lapsiperheelle kokonaisuutena. Voin vain kiittää tällaisesta elämyksestä koko perheen puolesta. Kiitos.”