Kesän tuetulla lomalla olleiden perheiden palautteita

Kesän Yhden vanhemman perheiden lomille valittiin noin 340 perhettä ja Lapsiperhelomille noin 840 perhettä. Näillä perheillä ei taloudellisista, terveydellisistä tai sosiaalisista syistä olisi muuten ollut mahdollisuutta järjestää itselleen kodin ulkopuolista lomaa. Alla muutamia lomalla olleiden perheiden antamia palautteita.

Valkomekkoinen tyttö istuu laiturilla järvi- tai jokimaisemassa. Tyttö pitää vasemmassa kainalossaan valkopaitaista ja harmaahousuista vauvaa. Tytön oikealla puolella istuu valkopaitainen ja farkkuhousuinen lapsi.

”Kiitoksia, oli ihanaa että lapseni sai unelmiensa loman. Loma on lujittanut suhdettamme ja tunnen iloa että pystyin tarjoamaan hänelle lomaelämyksen tuetun loman avulla.”

”Kokonaisuudessaan meidän perheemme kiittää, että tulimme valituiksi, pääsimme onneksi varasijalta lomalle. Meille viikko oli lepoa koko perheelle, nautimme toistemme seurasta ja yhteisestä tekemisestä ilman huolta arjesta rankan vuoden jälkeen. Ruoka oli valmiina ja se oli kuin juhlaa! Uusia kokemuksia, uusia maisemia ja yhdessä olemista. Loma oli taaperollemme ensimmäinen iso lomamatka ja siitä jäi ihanat muistot koko perheelle. Olemme kiitollisia, kyllin ei ole sanoja!”

”Lomalla oli parasta uusi ystävä”