Talven tuetuilla lomilla olleiden palautteita

Talven tuetuille Yhden vanhemman perheiden lomillemme osallistui 110 perhettä ja Lapsiperheiden talvilomille 482 perhettä. Aikuislomille osallistui 361 henkilöä. Näillä perheillä ja aikuisilla ei taloudellisista, terveydellisistä tai sosiaalisista syistä johtuen olisi muuten ollut mahdollisuutta järjestää itselleen kodin ulkopuolista lomaa. Alla muutamia lomalla olleiden antamia palautteita.

Karvalakki päässä oleva poika nauraa. Taustalla talvista maisemaa.

” Kiitokset tästä mahdollisuudesta perheellemme. Tämä oli juuri sitä mitä tarvitsimme. Perheen yhteistä aikaa, joka lujitti perhettämme vielä enemmän yhteen, kun tuli onnistuneita kokemuksia ja yhteistä iloa ja riemua. ”

” Kiitos teille meidän perheeltä. Loma oli aivan ihana. Tekemistä oli riittävästi, mutta ei liikaa. Ruoka oli hyvää joka päivä. Meidän mielestä kaikki järjestelyt oli hoidettu hyvin. Lapsetkin nauttivat koko viikon. ”

” Olemme kiitollisia, että meidät valittiin lomalle. Pystymme maksamaan laskumme ja elämisemme mutta lomiin/ylimääräiseen  ei jää rahaa ja  siksi olen kiitollinen, että meidät huomioitiin myös. Ja se on myös hyvä  juttu ettei omavastuu ole suuri. ”

” Annan ruusuja teille, hienoa tällaiset monipuoliset lomat kun on elämässä vaikeaa eikä rahatilanteessa ole kehumista. Hakeminen oli helppoa ja hienoa kun pääsin vähäksi aikaa arjesta ja kodin ympyröistä pois. Tulen hakemaan myös toisen kerran kun siihen on taas mahdollisuus. Kiitos teille =) ”