Lomaohjaajan terveiset Liikuntakeskus Pajulahdesta

Liikuntakeskus Pajulahden vapaa-aikapuolen tiimistä löytyy monenmoista osaajaa. Hyvinvointilomalaisten lomaa on ohjaamassa liikuntaneuvojia ja -ohjaajia, vapaa-ajanohjaaja, fysioterapeutti ja liikunnanopettaja – minä olen Tuomo Nurminen ja organisoin sekä ohjaajaan lomia täällä Lahden Nastolassa.

Mies pieni lapsi sylissään laskee pulkalla mäkeä ja vieressä omassa pulkassaan laskee pieni tyttö.

Meillä lomalaiset pääsevät ympäri vuoden samoihin olosuhteisiin ja välineisiin käsiksi olympiatason urheilijoiden kanssa. Loman aktiviteetit ovat erittäin monipuoliset ja jos haluaa aktiiviloman, niin se kyllä onnistuu. Ruokahuolto ja lepo tapahtuu myös laadukkaasti, joten jos ei aina halua mennä lennokkaasti, niin voi madella rauhakseen metsän poluilla tai meloen järvellä.

Lomalaisilta saamme paljon positiivista palautetta varsinkin loman ohjelmasta ja ohjaajista. Liikutamme ja leikitämme perheen pienempiä hymyssä suin ja osaamme tarjota aikuisille teoriaa käytännön ohessa. Tietotaitoa löytyy monesta eri lajista ja harjoitteesta. Pajulahdessa järjestetyn Hyvinvointiloman kaiken toiminnan voisi kiteyttää pariin sanaan – kokonaisvaltainen hyvinvointi. Asiakkaiden hymyilevät kasvot ja rento kehonkieli kertovat meille onnistumisistamme. Tervetuloa siis Hyvinvointilomalle Pajulahteen 😊

Liikunnallisin terveisin,

Tuomo Nurminen, liikunnanohjaaja AmO

tuomo.nurminen@pajulahti.com / 044-7755369

Tummahiuksinen silmälasipäinen mies valko-siniraitaisessa pikeepaidassa.