Lomaohjaajan terveiset Yyteristä

Virkistyshotelli Yyterin lomaohjaaja Noora Kallio kertoo työstään tuettujen lomien ohjaajana.

Yyterin kylpylähotellin lomaohjaaja Noora syksyisellä aurinkoisella hiekkarannalla.

Hyvinvointilomat järjestää tuettuja lomia 46 lomakohteessa ympäri Suomen. Lomat sisältävät majoituksen ja ruokailujen lisäksi myös ohjattua lomaohjelmaa. Lomaohjaajan merkitys loman onnistumisen kannalta on suuri ja saamme lomaohjauksesta paljon positiivista palautetta. Haluammekin esitellä näitä “arjen sankareita”, jotka omalla ammattitaidollaan ja innostuksellaan toimivat merkittävänä osana elämyksellisen tuetun loman luomisessa.

Ensimmäisenä ääneen pääsee Virkistyshotelli Yyterin liikunnan- ja vapaa-ajan ohjaaja Noora Kallio.

“Meillä Yyterissä on jo pitkät perinteet Hyvinvointilomien lomapaikkana. Itse aloitan ensi vuonna seitsemättä vuotta tässä työssä ja edelleen ennen tuloinfoa jännitän: “Millaisia lomalaisia on saapunut? Saankohan heidät innostumaan?”. Kun viimeinen ohjaus on loman lopussa päättynyt minut valtaa haikeus: “Aika meni liian nopeasti! Ensi viikolla ei varmasti ole näin hauska porukka.” Ja kuitenkin taas on. Koen saaneeni lottovoiton kun saan tehdä tätä työtä ja juuri täällä Yyterissä.

Kesä on tietenkin meidän parasta sesonkiaikaa, mutta ympäri vuoden Yyteri tarjoaa mielettömät harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet. Oma henkilökohtainen suosikki vuodenaika on juurikin syksy. Luonnon kauniit värit sekä tyven tai myrskyävä meri vieressä, keho ja mieli lepää. Kirpakan syys ulkoilun jälkeen voi hypätä allasosaston lämpimiin poreisiin tai siirtyä suoraan nauttimaan maittavaa noutopöytää. Kuten lomalaiset niin itsekin arvostan hyvää ruokaa ja siihen meillä Virkistyshotellilla panostetaan.  

Jos siis kaipaat luonnon kaunista ympäristöä, merta, hiekkarantaa, aktiviteetteja yhdessä tai itseksesi, rauhaisia iltoja sekä maittavaa ruokaa, hae meille Virkistyshotelli Yyteriin.
 

Minuun voi ja pitää olla yhteydessä, mikäli tarvitset ihan mitä vain tietoa lomista.” 

Ystävällisin terveisin
Noora Kallio
liikunnan- ja vapaa-ajan ohjaaja
Virkistyshotelli Yyteri
noora.kallio@virkistyshotelli.fi
Puh. 044 4160 227